T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / OF - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Telefon
04627715074
Belgegeçer
04627715161
WEB
https://ofogretmenevi.meb.k12.tr
Adres
Cumhuriyet Cad. Petrol Sok. No6 Of/Trabzon
Vizyon
Ülkemizin bu cennet köşesinde, güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı, kaliteli hizmet verebilmektir. Verdiğimiz tüm hizmetlerde Türkiye’de örnek öğretmen evleri arasına girebilmektir.
Misyon
Başta Öğretmenlerimiz olmak üzere, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı personelinin, birbirleri ile kaynaşmasını ve dayanışma içinde olmalarını, sosyal ve moral ihtiyaçlarının giderilmesi, mesleki ve kültürel gelişmelerini, hizmet içinde ortaya çıkan eğitim ihtiyaçlarının giderilmesini sağlamak, Öğretmenler günü kutlamalarının en güzel bir şekilde kutlanmasına öncülük etmektir.
Başarılar
Otel Odası :14
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :741
Öğretim Şekli :
Saatler
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Ulaşım daha ziyade kara yoluyla yapılmakta olup,Trabzon merkeze hava yoluyla gelen yolcularımızın oradan kara yoluyla ilçemize, öğretmenevimize ulaşabilmektedir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İlçemiz/Öğretmenevimiz, Trabzon´un 50 km doğusunda, Rizenin 25 km batısında sahil yolu üzerinde bulunmakta olup, Of-Bayburt yoluyla iç bölgelerimize de ulaşılabilmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Of Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, Of Merkez Cumhuriyet Mah. Petrol Sok. No:5 de bulunmaktadır. İlçe merkezine 600 m.,Trabzon iline 50 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır